Paxa

Hengst, 21 jaar oud 

Paxa is een 26- jarige hengst. Hij is betrouwbaar, toegankelijk en rustig. Paxa is fit en zit goed in zijn vel. Een paard wat in balans is. Hij houdt van aandacht en een goede borstelbeurt en heeft daarnaast een focus op eten. Pas dus op met eten in je zakken stoppen. Paxa is al veelvuldig ingezet in coachsessies en heeft laten zien dat hij jou altijd eerlijk en rustig tegemoet zal treden.

Hidalgo

Ruin, 12 jaar oud 

Hidalgo is een 18 jarige ruin. Hij is energiek en zeer alert. Hidalgo is krachtig, nieuwsgierig en dol op aandacht. Hij kan bazig uit de hoek komen naar Paxa, maar volgt Paxa waar die gaat. Hij heeft een aardig tempo en voelt sterk emoties van anderen om zich heen. Hij kan met zachtheid toenadering zoeken en kan je hiermee ook verrassen.

Helaas hebben we Hidalgo in juli 2022 in verband met blessure en pijn moeten laten inslapen. Rust zacht in de paardenhemel Hidalgo.

Esther Tensen

Coach 

Ik ben Esther Tensen, gecertificeerd coach. Ik combineer mijn liefde en passie voor paarden met het in beweging brengen van mensen. Ik help jou om het beste uit jezelf te halen. Door mijn jarenlange werk als P&O adviseur heb ik interesse in wat mensen beweegt, en waar mensen het meeste energie van krijgen. Hoe mensen met elkaar samenwerken en van elkaars kracht gebruik kan worden gemaakt.

Mijn opleiding
Ik heb een NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) EMCC (European Mentoring & Coaching Council) geaccrediteerde opleiding Equine Assisted Coach (EAC) level 1 gevolgd.

Hiermee ben ik gecertificeerd coach om zowel met als zonder paarden te coachen.

Meer weten? Lees meer op Keulseweg.nl

Wat kan ik voor jou betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismaking.