Contact

In een landelijke omgeving (nabij Amersfoort) ervaar je de rust en de stilte van mijn coach locatie. Hier verzorg ik samen met twee prachtige paarden individuele- en teamcoachsessies. Bezoek alleen op afspraak.

Esther Tensen- Molenberg
Tel 06 – 2481 2581
info@connectingyourself.nl

KVK 69064040

Esther is aangesloten bij:

EMCC- European Mentoring en Coaching Council

KREAC- Kwaliteistregister voor de Equine Assisted Coach

CAT- Collectief Alternatieve Therapeuten

Ik val als CAT -therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Daarnaast ben ik DISC en Drijfveren analyse gecertificeerd.

Contact

Esther Tensen - Molenberg

Equine Assisted Coach ®

Volg mij op

Copyright © 2023 Connecting Yourself. Alle rechten voorbehouden Esther Tensen, Connecting Yourself.