Jouw loopbaan

Paarden en loopbaan, wat moet ik me daarbij voorstellen?

Afwisselend heb je een sessie met de loopbaan- en paardencoach. Je start met de loopbaancoach en brengt allereerst je loopbaanvraag zo duidelijk mogelijk in beeld. Wat wil je onderzoeken? De paarden helpen je te laten zien en ervaren wat jou belemmert en geven je inzicht in je eigen gedrag, communicatie en stijl van leidinggeven.

Begeleiding met paarden is een krachtige manier om te ervaren hoe je tot je kern komt. Paardencoaching brengt je 100% in het nu. Een paard helpt bij het geven van zelfinzicht en laat je al je zintuigen gebruiken. Paarden oordelen niet, maar geven jou handvatten om meer naar jezelf te kijken en daarmee stappen te zetten in jouw loopbaan op weg naar meer voldoening in je werk.

Als loopbaancoach en paardencoach werken we samen. We bespreken jouw vraag en de paarden helpen zowel jou als ons in het proces van onderzoek en antwoorden vinden. Hoe dit werkt leggen we graag uit in de kennismaking/intake. Ervaring met paarden is niet nodig. De activiteiten vinden op de grond plaats, naast het paard en nooit op het paard.

Wie is Hilde Habicht?

Haar verlangen naar persoonlijke vrijheid heeft haar keer op keer in beweging gezet. Persoonlijke vrijheid betekent voor haar leven vanuit eigen verlangen en kracht. Elke keer als zij denkt een doodlopende weg te zijn ingegaan, blijkt toch dat er altijd weer een onverwachte uitweg is. Ze kan weer verder, maar eerst moet ze wel vanuit een ander perspectief naar de situatie kijken. In wezen is dit voor haar één van de belangrijkste drijfveren geweest om te gaan werken als loopbaanadviseur en coach.
Hilde heeft diverse opleidingen op het gebied van loopbaancoaching gevolgd bij Adriaan Hoogendijk, Eva de Waard, Alien Verhoef en systemisch werken bij Corael. Daarnaast heeft zij een afgeronde Hbo-opleiding Personeel en Arbeid en is sinds 2000 actief als loopbaancoach. Zie verder LinkedIn en website www.hildehabicht.nl

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op door onderstaand formulier in te vullen

In beweging komen: Loopbaancoaching met behulp van paarden

Herken je jezelf in één van deze situaties:

  • Je ervaart spanning in je huidige baan
  • Je bent onzeker over de toekomst. Blijft je baan wel bestaan? Wil je hier nog blijven werken?
  • Je hebt het gevoel dat je niet op de juiste plek zit
  • Je voelt je niet thuis in je team
  • Je hebt het gevoel dat je geen stap verder komt in je huidige werk of loopbaan
  • Je wil helemaal wat anders, het roer om, maar je weet niet wat

Wij, Esther Tensen, (gecertificeerd paardencoach) en Hilde Habicht, (gecertificeerd loopbaancoach), bieden je de kans om met jouw eigen vraag aan de slag te gaan! Wij brengen mens en paard samen in dit loopbaancoachtraject. Reflectie in de loopbaangesprekken en het werken met het paard zijn helpend om vanuit een ander perspectief naar je loopbaan te kijken.

Wij helpen je onderzoeken welke stappen je kunt zetten. Al in de tweede sessie stap je met het paard door je eigen loopbaanvraag. We brengen hoofd en hart samen met behulp van de paarden.

2Opbouw van het traject:
Na de intake zoomen we in op jouw vraag. Waar loop je tegenaan? We onderzoeken wat jij nodig hebt en waar jouw kracht ligt. Vervolgens zetten we je letterlijk in beweging.

Wil je meer weten over het programma, klik hier.

3 sessies met de loopbaancoach –op locatie de Havenweg in Amersfoort
3 sessies in de bak met de paarden –op locatie in Achterveld

Tarieven:

Prijs van dit traject is € 1050,- excl BTW. Voor particulieren aangepast tarief € 775,- incl BTW.
De intake / kennismaking wordt gedaan door Hilde en is vrijblijvend en kosteloos en duurt maximaal 45 minuten.
De sessies vinden om de 2 weken plaats, waardoor het hele traject 3 maanden duurt.

Praktische informatie:
1. Paardencoach sessies duren ongeveer anderhalf uur, bij voorkeur op woensdagen
2. Loopbaansessies duren ongeveer één uur

Contact

Esther Tensen - Molenberg

Equine Assisted Coach ®

Volg mij op

Copyright © 2023 Connecting Yourself. Alle rechten voorbehouden Esther Tensen, Connecting Yourself.