Ervaringen

Deel je ervaring

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.198.73 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Daniëlle Klomp Daniëlle Klomp schreef op 10 januari 2024 om 12:27 pm
Wat een ervaring met Paxa en Esther, nooit verwacht dat ik beiden zou vertrouwen. Maar door hun rust en vertrouwen, ben ik de sessies aangegaan. Wat was dat fijn, mijn rugzak die ik had is bijna leeg, maar nog niet alles en daar ga ik zelf mee verder. Mocht dat niet lukken dan ga ik zeker terug. Het was een mooie en fijne ervaring veel over mezelf geleerd en dat alles met Paxa. Esther en Paxa bedankt voor alles. Danielle.
Vincent de Blok Vincent de Blok schreef op 9 december 2023 om 4:38 pm
Al bij de eerste afspraak een fijne connectie met Esher en Paxa. Fijn de interesse te ervaren in mij als HSP persoon. Bijzonder om te ervaren dat Paxa intuïtief aansluiting vind bij me. Na elke sessie met Esther en Paxa nieuw inzichten om mee aan de slag te gaan, of juist heel bevestigend n.a.v. de hulp vraag. Een nieuwe en bijzondere ervaring om te mogen doen. Kan het iedereen die met levensvragen zit aanbevelen met Esther en Paxa te gaan werken. Ik hoop nog zeker gebruik te gaan maken van Esther en Paxa als ik voel dat dit nodig is bij mij. Vincent de Blok
Rosalien Rosalien schreef op 19 september 2021 om 8:21 am
Mooi sessie gehad bij Esther en Paxa ervaren als liefdevol en ook als een spiegel en dat mag/kan confronterend zijn. Esther gaf mij snel een veilig gevoel ook bij Paxa. Waardevolle coaching ervaring dat mee gaat op mijn weg. Ik kan het iedereen aanraden voor mij was uit uit de comfort zone maar daar zit juist de magie!
Madelon Ravenhorst Madelon Ravenhorst schreef op 13 november 2020 om 1:11 pm
Ik heb nu 3 sessies mogen volgen bij Esther, en bij iedere sessie verraste Paxa mij met zijn enorme fijngevoeligheid. Zo kreeg ik na mijn uitroep "ik heb meer energie nodig" van hem letterlijk een lief steuntje in mijn rug bij iedere stap die ik zette. Paxa spiegelde al mijn lastige gedachten en liet mij ermee experimenteren. Ik ben echt vol bewondering hierover en ik heb er zeker wat aan op mijn levensweg.
elske elske schreef op 3 oktober 2020 om 10:13 am
Bedankt Paxa en Esther! Fantastisch dat ik een aantal keer bij jullie mocht komen. Door de sessies, zoveel inzicht gekregen. Het blijf fascinerend hoe het paard precies daar is op dat moment. Zodat ik weer meer zelfinzicht heb mogen krijgen. Maar ook de komende weken zullen er nog stukjes op hun plek gaan vallen!
Ruby Ruby schreef op 8 september 2020 om 9:14 am
Paxa laat je de kracht van het hier en nu voelen. De begeleiding van Esther zorgt voor zelfreflectie en balans. Wat een mooie ervaring! Wat een mooi verjaardagscadeau voor mijzelf!
Jiska Stroes Jiska Stroes schreef op 9 juli 2020 om 1:38 pm
Ik ben diep onder de indruk door wat de coaching met paarden bij Esther teweeg heeft gebracht. Paxa liet me precies zien wat ik nodig had. De sessies hebben me ondersteund in een proces van vertrouwen op wat zich aandient, inspiratie volgen zonder het zelf te hoeven bedenken, soms zelf een stap zetten en soms volgen, en in het moment zijn. Heel waardevol!
Monique Monique schreef op 4 juli 2020 om 10:31 am
Inspirerende sessie. Paard spiegelt je eigen thema's. Wat mooi. Fijne begeleiding van Esther en laat je antwoorden in jezelf vinden. Straalt rust uit en laat het zijn zoals het is.
Edith Edith schreef op 6 juni 2020 om 3:26 pm
Altijd al willen doen en nu eindelijk de mogelijkheid gehad. Veel inzichten gekregen over mij zelf! Echt verhelderend! Er wordt je een spiegel voor gehouden en je leert dat je veel meer kunt dan jezelf denkt. Dank je wel Paxa! Dank je wel Esther!
Ulco Ulco schreef op 12 maart 2020 om 3:55 pm
Als ik terugkijk dan zie ik mezelf als een 'architect', die denkbeeldig zijn thuis bouwt in een Paardenbak. Met twee prachtpaarden, Paxa en Hildalgo als spiegels. Al snel begreep ik dat hier niets te controleren valt in de bouw. En de interacties zijn betekenisvol. En verder verraste jij mij met een fijn gevoel voor timing. Het vertrouwen dat je uitstraalde en je treffende manier van vragen stellen. En door dat alles samen besefte ik dat waar het stil is in mij er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Mijn thuis. Dank je wel Esther!
Annemieke Annemieke schreef op 19 januari 2019 om 6:53 pm
Ondanks mijn angst voor paarden heb ik een sessie gedaan bij jou. Ik voelde me snel op mijn gemak, omdat ik het idee had dat je het paard onder controle had. Dat gaf met het vertrouwen om te experimenteren. Het heeft me ongelofelijk verbaasd hoe gemakkelijk het paard met me mee ging. Ik kan meer dan ik denk 🙂 De sessie met het paard gaf me veel inzicht in mijn vervolgstappen voor mijn bedrijf. Heel bijzonder. Nogmaals dankjewel! Annemieke
Sandra Sandra schreef op 19 juni 2018 om 10:23 am
Tijdens een demonstratiemiddag heb ik kennisgemaakt met Paxa en Esthers manier van werken. Ik vond het heel bijzonder en was geraakt door de feedback die ik kreeg. Dank je wel Esther voor deze middag!
Edith Edith schreef op 14 juni 2018 om 2:04 pm
Altijd al willen proberen en nu was de tijd rijp om bij Esther een coachingssessie met paarden te doen. Na een uitgebreid intakegesprek ook echt de 'bak' in om met Paxa oefeningen te doen. Oefeningen in het hier en nu, waarbij Esther zonder enig oordeel of aanname teruggeeft wat ze ziet gebeuren en de mogelijkheid biedt om nieuw gedrag te oefenen waardoor ik zelf tot nieuwe inzichten ben gekomen. Het was verhelderend om te doen en heerlijk om met Paxa te oefenen. terwijl ik geen enkele ervaring met paarden heb. Wat een fijne eerste kennismaking! dank!
Machteld Machteld schreef op 8 april 2018 om 7:49 pm
Mijn omgeving wordt gek van me. Iedereen krijgt te horen om vooral een coachingssessie met een paard (en dan in het bijzonder Paxa) te doen. Had me er van alles bij voorgesteld maar dat het zo mooi en stoer zou zijn en dat het me zo veel heldere inzichten zou geven had ik niet bedacht.
Anneke Anneke schreef op 27 december 2017 om 3:34 pm
"Uit de grond van je hart maak je de mooiste verbinding" dat was en is mijn uitgangspunt bij elke ontmoeting. Dat ik mocht ervaren dat dit ook werkt in contact met een paard was een nieuwe ervaring die ik niet snel zal vergeten ! Dankjewel Esther voor je openheid en de kans voor deze mooie ervaring .

Contact

Esther Tensen - Molenberg

Equine Assisted Coach ®

Volg mij op

Copyright © 2023 Connecting Yourself. Alle rechten voorbehouden Esther Tensen, Connecting Yourself.